Точно 79 гости - едни от най-верните приятели на Фондация

...
 Точно 79 гости - едни от най-верните приятели на Фондация
Коментари Харесай

„Тайна Вечеря“ с ексклузивен концерт на звездата от BLUE - Лий Райън

 

Точно 79 посетители - едни от най-верните другари на Фондация „ Стоян Камбарев “ се събраха, с цел да се насладят на невероятни вкусови изкушения на ТАЙНА ВЕЧЕРЯ в DJANAM Skу Club & Premiumи на приказен мини-концерт на Лий Райън - вокалистът на международната бой-банда BLUE, продала повече от 15 милиона албума по целия свят.

 

Лий излезе на сцената със особено основания за него бенд от Деси Тенекеджиева, отпред с създателя на SoulBmol, надареният китарист и артист Момчил Косев, направил и аранжиментите за извънредния концерт. На пианото бе Александър Васев, на перкусиите Николай Тошев, а струнното трио FLIGHT на Илина Илиева - лауреат на Фондацията, добави бенда.

 

Младата класическа певицаМария Славова- притежател на Наградата за Полет в Изкуството преди 6 години и лауреат на Фондация „ Стоян Камбарев “ впечатли гостите с арията „ O, Caro, Bambino mio “ на Пучини, след което разчувствана показа, че животът й се е трансформирал, с помощта на дългогодишната поддръжка на Фондацията.

 

По време на ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ се състоя и къс благотворителен търг с водещи шармантните Елени Декидис и Ива Екимова. Целта му бе да набере средства за младите гении на Фондация „ Стоян Камбарев “, които тя целогодишно поддържа.                

 

В търга бяха включени авансово изплатени от Фондацията картини и арт творби на нейните художници - лауреати. Сред тях бяха „ Прегръдката “ на аниматора Мина Златева, „ Керамично куфарче “ на Александър Лазарков и масленото платно „ Сърце “ на Росен Карамфилов, което отиде в дома на Президентското семейство на Росен и Деси Плевнелиеви.

 

Най-голям интерес провокираха два поп-арт колажа на Калоян Илиев-Кокимото - „ Global Worming “, които бяха извоювани от вложителя Макс Гурвиц и половинката му Елина Желева.

 

Сред другите картини се отличи „ Портрет на дете “ нарисуван от британски художник преди повече от 100 години и картина от паметната серия „ Лъжичка за Ябълкови моменти “ на един от най-известните български художници Атанас Хранов.

 

Атрактивните арт творби и движимости въодушевиха участниците да наддават за своите любимци, до момента в който не се снабдят с тях. Традиционно най-големият персонален донор на Фондацията госпожа Нели Беширова – притежател на Риск Инженеринг, закупи най-скъпия продукт на вечерта, а точно изящния комплект диамантено украшение и обици, общително дарени за търга от госпожа Олга Ускова.

 

Интерес провокираха козметичният ВИП комплект Colin - сътрудник на премиите Оскар, възложен от госпожа Цветелина Маймарова и парфюм-уникат, класиран в Топ 10 в света, възложен от господин Ахмед Махмед, за който се пребориха доктор Мажена Панова и синът и Александър.

 

Новият албум на групата BLUE и платинена плоча, съпроводена със фотография, подписана от членовете на бой-бандата се състезаваше в наддаването на участниците с одеве излезлия албум на МИРО, „ 46 “, както и двойна покана за концерта му.

 

Албумът „ Crazy Butterfly “ на Деси Тенекеджиева провокира същинска борба в наддаването и бе извоюван от арх. Весела Мирянова, а музикалният албум на Елица Тодорова бе съпроводен и с нейната книга и закупен от адв. Анна Попова.

 

Най-новите сътрудници на Фондация „ Стоян Камбарев “ Домейн Боаяр подариха извънредната Art in a bottle – селекция от виновност с неповторими етикети дело на художника Кокимото.

 

Г-н Пламен Петров даде специфична бутилка американско уиски.

Г-жа Гергана Ташкова наддава и завоюва в яростна борба новия албум на групата BLUE, и всички специфични бонуси кум него, в това число и целувка и фотография от самия Лий Райън. Голяма изненада получи и бизнесдамата Катя Роуз, която също бе доста дейна в търга. Тя бе съпроводена от сина си Стивън и приятелката му Мис България Тамара Георгиева.

 

С цели три продукта, измежду които музикално присъединяване на класическата дива Мария Славова си потеглиха от Тайната Вечеря фамилията на Марина Вълканова и Мустафа Карасали. Уискито и ВИП комплектът на Colin попаднаха в изящните ръце на госпожа Искра Стефанова.

 

„ Великолепна вечер, с помощта на Лий Райън, страхотния бенд и общителните ни домакини и на всички посетители, на която с изключение на всичко бяха събрани 21 000 лв. по време на търга, които ще бъдат разпределени за поддръжка на планове на разнообразни актьори, членове на Академия „ Стоян Камбарев “, както постоянно сме правили до в този момент. Това е сериозна целогодишна работа, в която влагаме освен средства, а и менторство, партньорства и доста персонални контакти. Защото това е смисълът, задачата и задачата на Фондация „ Стоян Камбарев. “ - показа Председателят на УС на Фондацията актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева. 

 

Сред гостите на ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ бяха още кметът на София Йорданка Фандъкова, съпроводена от към този момент порасналия си внук Александър, банкерът Левон Хампарцумян, хитовият английски режисьор и продуцент Бен Чарлз Едуардс, кастинг шефът Марк Самърс, Принц Кофи Уилямс, продуцентът Фил Рот и Христина Сандева, бизнес фамилията Виктория и Христо Илиеви, Максим Бехар и брачната половинка му, Стоян Недин от Витоша Венчър Партнърс, писателката Людмила Филипова, бизнес дамите Анелия Бачийска, Мартина Стригулева, Нели Симеонова от ВИП секюрити, и други.

 

ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ и извънредния концерт на Ли Райън се реализира, с помощта на общителните домакини от DJANAM SkyClub & Premiumи АСТОРИЯ Гранд хотел, Домейн Боaяр, Перно Рикар България и продуцентската компания на Деси Тенекеджиева - NOVA film.

 

Следвайте Фондация „ Стоян Камбарев “:

 

YouTube -  https://www.youtube.com/channel/UCFcLUn9OufLfoK6AryhU8aQ

Instagram - https://www.instagram.com/kambarevfoundation/

FB - https://www.facebook.com/foundation.stoyan.kambarev/

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР